U Premijer ligi smo vidjeli sve i svašta, ali nikad "gosta" poput onog na meču Tuzla City - Borac

Kamermanu nije promakao

U Premijer ligi smo vidjeli sve i svašta, ali nikad "gosta" poput onog na meču Tuzla City - Borac

A. Čaušević

Svako takmičenja ima svoje anegdote koje se ne zaboravljaju.

U Premijer ligi BiH u protekle dvije decenije smo se nagledali raznoraznih situacija, a neke su obišle i svijet.

Svima je poznata scena kada je pas uletio na utakmicu Sloboda - Posušje prošle godine te se zaigrao sa loptom.

Međutim, ono što je kamermanima Arenesport palo za oči tokom utakmice Tuzla City - Borac u Srebreniku je zaista do sada neviđeno.

Naime, kamere su snimile ogromnog pacova kako rovi po kantama za smeće dok na terenu igrači igraju fudbal.

No description available.

Oglasi

Ubrzo je taj detalj postao viralan te se fotografija uveliko dijeli po društvenim mrežama uz raznorazne, uglavnom negativne komentare.

Možda je i ova scena odličan pokazatelj koliko je slaba infrastruktura u bh. fudbalu te da se mnogim stadionima mora progledati kroz oči kako se izdala licenca.

Inače, stadion u Srebreniku nije uopšte premijerligaški, vež zamjenski za Tuzla City dok ne bude završena promjena travnjaka na stadionu Tušanj.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

S obzirom da radovi na tuzlanskom stadionu još uvijek traju nezahvalno je prognozirati do kada će Tuzla City svoje domaće mečeve igrati u Srebreniku.

Inače, na ovom stadionu koji ima zaista odličan travnjak što se moglo vidjeti i tokom kišnih uslova svoje domaće utakmice igra Gradina, klub koji je u prijateljskim odnosima sa Tuzla Cityjem.

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

SilverTownBoys1333
Smiješna objava. Umjesto da ste slikali teren i napisali kako je u odličnom i zavidnom stanju izdržao utakmicu, kiša 30 sati u Srebreniku kao iz kabla padala bez prestanka. Vi objavili štakora, znate li i da je rijeka odma iza ograde ove koju ste slikali!? Komentator Arene najavio da će se teren u blatušu pretvorit kako vrijeme bude odmicalo, e pa majstore pogriješio si. Teren i danas spreman za još jednu utakmicu u full stanju!
3 2
Husrefbeg22
Trebali su u Srebreniku postavit konteknere u zemlji. Ovi plasticni prepuni smeca su samo mamac za pacove i smrad za okolinu. Mogu vlaljda nabaviti kilogram otrova i potrovato pacove. I treba da nam se smiju kada ne znamo neke stvari popraviti koje se mogu popraviti. A pacovi su vjerovatno oko svih stadiona ne samo u BiH vec i u Srbiji i Hrvatskoj. S malo vise pameti moze se puno stvari popraviti.
3 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi