3

Komentari (3)

SilverTownBoys1333
Smiješna objava. Umjesto da ste slikali teren i napisali kako je u odličnom i zavidnom stanju izdržao utakmicu, kiša 30 sati u Srebreniku kao iz kabla padala bez prestanka. Vi objavili štakora, znate li i da je rijeka odma iza ograde ove koju ste slikali!? Komentator Arene najavio da će se teren u blatušu pretvorit kako vrijeme bude odmicalo, e pa majstore pogriješio si. Teren i danas spreman za još jednu utakmicu u full stanju!
Husrefbeg22
Trebali su u Srebreniku postavit konteknere u zemlji. Ovi plasticni prepuni smeca su samo mamac za pacove i smrad za okolinu. Mogu vlaljda nabaviti kilogram otrova i potrovato pacove. I treba da nam se smiju kada ne znamo neke stvari popraviti koje se mogu popraviti. A pacovi su vjerovatno oko svih stadiona ne samo u BiH vec i u Srbiji i Hrvatskoj. S malo vise pameti moze se puno stvari popraviti.
antikomunist
Naravno.ARENA , koja je cettnicka, ce da snimi sve sto ne valja.ne snima kontejnere iz kojih izlaze jos veci pacovi na utakmicama srbijanske sumske lige, ali ovo treba biti viralno i OVO treba BOSNJACI da dijele i da se smiju..sami sebi?Zalosno
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti