17

Komentari (17)

kempa
Da je bila ruka, bila je, ali postoji i ono, ruka uz tijelo, prirodan položaj ruke. Penal za City sumnjiv. Ovo je više sudija diletant, nego što je nekome štimao rezultat.
Samosloboda.forzajuve
Sto ne volim kad neko nije realan.. Cuj pokradeni... ne znate vi sta znaci biti pokraden... sudjenje je bilo 50-50..plus treba dodat da je penal za city bio van sesnesterca.
user1673626537
Da cujem da su i borca ostetile sudije hahahha
075075075
Samo brišite komentare,ali to neće promijeniti činjenicu da ste vi u redakciji iz vama znanog razloga naklonjeni Slogi iz Siminog Hana
075075075
Realno Simin Han izvuče bod uz pomoć sudije.Faul za penal je bio van kaznenog prostora.
Samir55
Mnogo si realan, nema sta. Recimo da si u pravu za penal van 16 metara. A sta je sa nedosudjenim penalom za Tuzlu u 30 minuti? Zasto o tome ne das komentar?
omer
Zbilja je faul bio izvan 16 metara? A kako u tekstu o tome nema nijedne rijeci? Cini se da si samo ti vidio da je faul bio van sesnaesterca.
075075075
Prati izvještaje o TC na ovom portalu,biće ti jasno zašto nema ni jedne riječi.
nakopitam
Dvije vicine prčije
075075075
rabodimis
Jel to o mami i sebi pricas ? Nema gdje vas nema ku*vini sinovi..
user1675182613
J**** BORAC J**** BANJA LUKU
Miha123
kad bi imao cime
Drakula
Federacija veoma blizu hehe opet ime vratite u simin han
Samosloboda.forzajuve
Sta hoces.. cist penal nije sviran ni za njih a ni za borac.. druga stvar penal koji je sviran ca City je bio van sesnesterca .
Samir55
A prva stvar je sto penal za Tuzlu nije dosudjen kod 0:0, a taj dosudjeni van 16 metara se desio kad je Borac vodio 2:0. A sve bi bilo drugacije da je Tuzla iz nedosudjenog penala povela. Borac bi morao juriti rezultat sto znaci da su Tuzlaci mnogo vise osteceni.
Sloboda
Da je normalnih sudija i pobijedili bi...
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti