Remi Tuzla Cityja u prvom meču u Sloveniji
Foto: E. Dindić

Ispustili pobjedu

Remi Tuzla Cityja u prvom meču u Sloveniji

E. Ganibegović

Tuzla City odigrao je prvi pripremni meč u Sloveniji. 

Bh. premijerligaš remizirao je protiv srbijanskog Čukaričkog, a rezultat je bio 1:1. 

Prvi su zaprijetili Tuzlaci. Kuzmanović je dobro prošao, šutira Mišić, no ostaje 0:0. Nedugo nakon toga Mišić u ulozi asistenta, a Nukić pogađa za 1:0.

U drugom dijelu igre Kuzmanović je imao dobar pokušaj, no nije uspio pogoditi.

Čukarički je imao dvije dobre šanse kada su pogađali stativu, da bi pred sami kraj utakmice uspjeli stići do izjednačenja.

Od prve minute za Tuzla City danas su nastupili: Fejzić, Šukilović, Mehidić, Čeliković, Nukić, Karjašević, Mehanović, Mišić, Kuzmanović, Smajlagić i Eleouet. 

Ovo je nakon utakmica protiv Gradine i dobojske Sloge bila prva jača provjera za City, koji se nalazi u Ljubljani na desetodnevnim pripremama. 

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Hasni
Jel bas igrali u Ljubljani?
2 0
Brazuka
azmire levati te murat
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi