Poznato ko sudi Borcu i Tuzla Cityju u prvim utakmicama Konferencijske lige
Foto: E. Dindić

Kreću od prvog pretkola

Poznato ko sudi Borcu i Tuzla Cityju u prvim utakmicama Konferencijske lige

E. Ganibegović

Borac i Tuzla City dvije su bh. ekipe koje će evropski put započeti u prvom pretkolu Konferencijske lige.

Sedmog jula Borac na stadionu "Milan Jelić" u Modriči dočekuje B36 Torshavn s Farskih Otoka, dok istog dana Tuzla City debituje u Evropi protiv Tre Pennea u San Marinu.

UEFA je odredila suce za ove mečeve, a našim predstavnicima sudit će sudije iz Azerbejdžana i Bjelorusije.

Tako će Borcu protiv Farana suditi Rauf Jabarov iz Azerbejdžana, a pomagat će mu sunarodnjaci Yusifov Javanshir i Namik Huseynov. Četvrti sudac bit će Rashad Ahmadov.

Pravdu u San Marinu dijelit će bjeloruska sudijska ekipa na čelu s Dzmityjem Dzmitryiueuom. Pomoćnici su Denis Emelyanchikov i Anton Paluyanau, a četvrti sudac je Amine Kourgheli.

Potražite više informacija na temu UEFA Konferencijska liga:

Utakmica Borac - B36 Torshavn igra se, dakle, sedmog jula od 18 sati, dok će Tuzlaci u San Marinu na teren dva sata i 45 minuta kasnije. 

Revanši su na rasporedu sedam dana kasnije. 

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mostarac94
šta nije mogo Gigović? Bilbija? Topalovic?
4 2
MSOZ101
Čitavu sezonu ti sude Miloš, Luka, Zoran, Aleksandar i odeš malo u Evropu na izlet dobiješ Reufa, Jusufa, Namika i Rašida.
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi