Ramić s tri gola srušio Tuzla City, ali nakon meča nije zaboravio spomenuti svoje saigrače

Velika tri boda za Igman

Ramić s tri gola srušio Tuzla City, ali nakon meča nije zaboravio spomenuti svoje saigrače

E. Čaušević

Fudbaleri Igmana danas su u gostima pobijedili Tuzla City sa 3:2 u meču 14. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Igman je u spektakularnoj utakmici u Srebreniku uspio da dođe do velike pobjede i važna tri boda na teškom gostovanju.

Danas smo vidjeli čak pet golova, a na kraju je Igman slavio sa 3:2 iako je Tuzla City u finišu meča propustio nekoliko velikih šansi da dođe do remija.

Junak gostiju i danas bio je sjajni napadač Mirsad Ramić koji je zabio hat-trick i donio je velika tri boda klubu iz Konjica.

Ramić je nakon utakmice dao izjavu za SportSport.ba i pohvalio je cijelu ekipu, te je poručio da su njegovi golovi danas bili plod rada cijelog tima koji je odigrao odličnu utakmicu protiv Tuzla Cityja.

"Ovo je plod cijele ekipe. Danas je ekipa 'izbacila' mene, a sutra će nekoga drugog. U odnosu protiv Veleža ovo je bila dosta bolja utakmica, bilo je prilika s obje strane i bila je sigurno gledljiva utakmica. Mi odlazimo zadovoljni s tri boda koja nam puno znače u borbi za opstanak, bit će teška borba za opstanak i ova tri boda će nam mnogo značiti", rekao je Ramić.

Ramić igra u fantastičnoj formi ove sezone i trenutno je najbolji strijelac Premijer lige s deset postignutih golova.

"Hvala Bogu dobro je krenulo. Bila je ta povreda zbog koje nisam igrao tri kola, ali na najbolji mogući način sam se vratio. Nadam se da ću nastaviti zabijati golove jer je to moj posao", zaključio je napadač Igmana.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Igman se nakon ove pobjede nalazi na desetoj poziciji sa 15 bodova i došao je do trijumfa nakon tri uzastopna poraza.

U narednom kolu Igman će ugostiti ekipu Borca u okviru 15. kola Premijer lige naše zemlje.

Zaprati FK Igman Konjic, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Igman Konjic Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

SarajFK
Postigao skoro duplo vise golova nego svi dudukovi napadaci zajedno a svaki od njih u bivsem FK Sarajevu zaradi 9 puta vise para nego on u Igmanu.
5 2
zgembo.popuslic
Kontaktirati Badzaka jer im je on jedan od glavnih sponzora i dovesti ovog igraca u Zelju odma na polusezoni pa da svaku utakmicu trpa po dva tri gola uz Santosa i Amoaha :)
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi