Musemić: Ne znam kakve ćemo uslove imati za igru
FOTO: E. Dindić

Tuzla City dočekuje Borac

Musemić: Ne znam kakve ćemo uslove imati za igru

Haris Zilić

Fudbalere Tuzla Citya u srijedu očekuje prva utakmica četvrtine finala Kupa Bosne i Hercegovine.

Tuzlaci će dočekati ekipu Borca, a meč se igra sa početkom u 15 sati na stadionu Tušanj.

Ovaj duel najavio je šef stručnog štaba Tuzla Citya, Husref Musemić.

"A šta da kažem, Kup dvije utakmice. Trebamo igrati pametno i oprezno. Ne znam kakve ćemo uslove imati za igru, to može biti problem i za Borac i za nas. Trudit ćemo se da budem na nivou igre kao što je bilo drugo poluvrijeme protiv Slobode. Pokušat ćemo napraviti pozitivan rezultat i želim da prođemo dalje", rekao je Musemić.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

Husref Musemić pred Kup BiH.

Posted by FK Tuzla City on Monday, February 28, 2022

Tuzla City je proljetni dio Prmijer lige BiH otvorila remijem 1:1 u gradskom derbiju protiv Slobode u okviru 20. kola, a sigurno da i u Kupu imaju velike ambicije, tako da će ovo biti veoma zanimljiv dvomeč.

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

emanuelmacron
koji je ovo kloc,opet kuka na uvjete,pa bice isti ko i borcu,nije ovo zatebe,nisi ti zaBH stadione,predji ti u Italiju,Spaniju,Englesku nije to tvoj nivo ,
3 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi