Tuzla City na plate izdvojio manje od pola miliona

Objavljen finansijski izvještaj

Tuzla City na plate izdvojio manje od pola miliona

A. Čaušević

Među premijerligašima koji su objavili finansijski izvještaj za 2019. godinu nalazi se i Tuzla City. 

Tuzlanski klub je na web stranici objavio informacije o finasijama za prošlu godinu. Iako prema nezvaničnim informacijama slovi kao klub sa velikom platežnom moći izvještaj govori drugačije.

Naime, Tuzla City je kako se navodi u izvjetšaju na plate izdvojio manje od pola miliona KM, tačnije 476.558 KM.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Kada su u pitanju prihodi, oni iznose manje od milion KM. U brojkama je to 811.612 KM. Rashodi su iznosili 811.274 KM pa su tako višak prihoda iznosi 338 KM.

Kompletan finansijski izvještaj Tuzla Cityja možete pogledati ovdje.

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Neprilagodjeni
Azmir uplacuje vjerovatno minimalac na banku svim zaposlenima i svi su osigurani i nikom marke nije ostao duzan a ostalo na ruke, ali Azmir je redovan i prema drzavi i prema zaposlenima tako da prvo cistite ispred svoje kuce.
9 21
Kladionicar_iz_mira
Kriminal opasan. Ko ce mu igrati za 750 maraka?!
16 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi