36

Komentari (36)

kurjak
@King_Kenny Ti stvarno nisi dobar danas.Reći za tuzlansku publiku da nije bosanska može reći samo lice sa posebnim potrebama,izvinjavam se zaista tim osobama,ali nemam drugog naziva.Isti ti navijači koji budu na Tušnju, budu i u Mejdanu, a kad budeš htio doći da vidiš kako se navija za svoju zemlju, budi moj gost pa ćeš promijeniti mišljenje.
kurjak
Žao mi je dječaka, ali daj da se na ovome završi.Ovi stariji su krivi za to.Hoće da nametnu nešto što je nemoguće.Nekakav gradski derbi, navijači poslali poruku Nikad gradski derbi ovo je naš grad, Niko niko samo Sloboda itd.
King_Kenny
@kurjak ...vidi se da se vi tamo jos niste kutarisali komunizma i tog nacina razmisljanja,gdje je drugo i drugacije neprihvatljivo,a ako se neko usudi da misli drugacije nad njim treba primijeniti nasilje...znaci ni jedno dijete ne smije trenirati u Tuzla City jer su navijaci Slobode tako odlucili???...sta je sljedece,sutra kada neko dodje da otvori prodavnicu,onaj preko puta koji vec odavno ima prodavnicu smije doci i ovom sve polupati i zabraniti mu da i on radi???
salt_city
Ne radi se o tome, klosara je uvijek bilo i samo klosari su napali ovo dijete, komentar iznad kaze da se nameće gradski derbi sto svakako nije, jer zna se da je jedan klub iz grada, danas sutra mogu sva okolna mjesta osnovat klubove, ubacit naziv tuzla, i tuzlaci to trebaju zvat gradskim derbijem..
kurjak
@King_Kenny Vidi prijatelju, ja ne znam koliko si upućen.Nema niko ništa protiv TC, dabogda igrali ligu šampiona, ali ne možeš sebi dati za pravo da kažeš da je to tuzlanski tim kad nije.Nema tu navijača tog kluba,to su simpatizeri i zna svako da su to podrinjci, nema tu Tuzlaka.Niko osim Slobode i to je sva istina.
user1615102047
Pa ja zivim u Tuzli od svoje seste godine, vilim ovaj grad najvise na svijetu. Volim ga vise nego ti i smatram da sam veci tuzlak od tebe i niko mi nemoze nametati ko sam i sta sam. Također, oduvjek sam mrzio fukare te klosare, narkomane i tuzlanski sljam. Zamisli na utakmici mladih reprezentacija srbije i bosne, oni pjevaju protiv sarajeva, crkli dabogda. Kroz sve ove godine, shvatio sam da ce tuzlak podviti rep i pogaziti sve svoje svetinje samo kako bi imao dobar odnos sa onima koji su ispaljivali granate sa ozrena i majevice a izbjeglive su mrzili vise od svega. Ja stvarno ne znam sta je s tim ljudima i sta je u njihovim glavama
kurjak
@user1615102047 Vidiš kako lupaš gluposti.Prvo nemaš pojma sa kim se raspravljaš,ti sa šest godina doselio, a ja se rodio u Tuzli.Lupaš gluposti o Srbiji i pričaš gluposti.Pa ko je sa ove strane odbio sve moguće srbijanske korpuse ako nisu tuzlanske brigade.Te iste brigade pomagale su i Krajini i Sarajevu,Olovo,Vozuća.Neće te koštati da prije nego što želiš komentarisati provjeriš informacije.
King_Kenny
@kurjak ...pa odbili su ih upravo ti iz okolnih sela i gradica,koje vi ne smatrate Tuzlacima...a ovo za utakmice mladih reprezentacija BiH i Srbije je 100% tacno,tu sam utakmicu gledao u direktnom prenosu,a bio je i video te sramote na YouTube godinama,cak sam imao i link sacuvan,ali na zalost neko je uklonio video...jasno se cuje kako psuju Sarajevo,zvizde igracima iz Sarajeva kod svakog kontakta sa loptom i aplaudiraju Srbima...Srbi mislili da igraju negdje u Srbiji.
Izet
****m ti sad familiju
Izet
Napade na Tuzlu su odbili,Kalesija,Živinice,Srebrenik,Lukavac,Simin Han majmune jedan,da je i jedno mjesto palo u Srpske ruke ,ti bi sad dizao 3 prsta
Chico
Kakvi kvarnjaci... po naslovu ispade da su navijaci sarajeva napali ovog malca... sportsport gotivi vise rusioce drzave iz borca od sarajeva
Pinglewood
Po naslovu sam pomislio da je 1000 krvožednih hordi zla napalo momka... Popustite ba malo!
kreka
Nadam se da je mali prezivio bez vecih traumi.Najbolje mu namah stravu salit
Chico
Kakvi kvarnjaci... po naslovu ispade da su navijaci sarajeva napali ovog malca... sportsport gotivi vise rusioce drzave iz borca od sarajeva
Mahatma.Barbie
Ma ovi navijači Slobode ljubomorni što vi imate pare i rezultate. Šta će te kad su manjina u Tuzli?!
user1585252255
To je isto kao da si ti manjina u svom stanu.... nema kurcenja u gradu.. zao mi je tog djecaka.. al de nek ja prodjem kroz sarajevo u dresu slobode... pa kosti bi mi bile polomljene.
BHNACIONALISTA
Pa nije Sarajevo banja luka druže,mi smatramo da je Sloboda bosanski klub a ne kao vi tamo mrzite Sarajevo više nego banja luku i bijeljinu zato nemoj se glupirati puno ....
tuzlanskimalisani1919
Najgluplja izjava u ovoj godini. Cestitamo! Navijaci Slobode manjina u Tuzli?? Ti se opasno drogiras. A cin napada na momcica ne opravdavam
tuzlanskimalisani1919
Dat ce babo para za kvalitetniju drogu, da se sine vise ne dere losom robom
tuzlanskimalisani1919
"ce te" u ovom kontekstu?? Bem ti uciteljicu koja te ostavi nepismenog
user1585252255
Glupiras se ti druze... cuj smatramo da je Sloboda bosanski klub.. od te price nema nista... dres bi mi bio skinut , nebi 100 metara proseto..
user1585252255
Ti si pomjeso babe i zabe.
BHFHZ
Brate upravu si tuzlaci stvarno vise vole banja luku ,dobro komunjare su zesce al nema smisla za ovo ipak je to djecak
BHFHZ
Nebi drug nije tako ja postujem sve klubove nase al nemogu nesto ove iz banjaluke oni se i neosjecqju da su bosanci njima je majka srbija … a drzava bih im nije na umu ..
user1585252255
Bolje komunjara nego zatucani nacionalista.
Geneve
Bolje zatucani nacionalista nego picic sa dva zuba u glavi koji napadaju djecu.
Mahatma.Barbie
@tuzlanskimalisani1919 Jesi slucajno ikada čuo za ironiju, sarkazam?
user1585252255
Djecu je napao jedan ili dva kretena... a to se moze desiti bilo gdje i u svakom gradu... ne laprdaj nacionalisto !
user1585252255
Izvini, ali nije izgledalo kao sarkazam..
King_Kenny
@BHNACIONALISTA ...oni tamo smatraju da je to i dalje jugoslovenski klub...da kazes da je bosanski vjeruj da bi batine dobio...pa oni su zvizdali igracima iz Sarajeva na prijateljskoj utakmici BiH - Srbija i navijali za Srbiju.
Adnan tz
Sloboda je tuzlanski stari klub i kao takav se mora postovati nazivati navijače komunjarama nije fer ni istina Budala u Bosni ima kolko hoćes i ovo je bila samo jedna od njih . generalno navijači u Bihu sljam zadnji
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.