Tuzla City odnijela velika tri boda sa Tušnja

4.kolo Premijer lige BiH za kadete

Tuzla City odnijela velika tri boda sa Tušnja

E. Dindić, foto: E. Dindić

U okviru 4. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine za kadete na Tušnju su se sastale ekipe Slobode i Tuzla Cityja. Na kraju nakon velike borbe pobjedu odnose gosti rezultatom 1:3 (1:2).

Počelo je odlično za domaće fudbalere. Nakon jednog prodora, odbrana Tuzla Cityja ruši jednog fudbalera domaćeg tima u šesnaestercu, te sudija bez razmišljanja pokazuje na bijelu tačku. Siguran sa kreča bio je Bakir Hukić, igrala se 3. minuta.

Gosti dolaze do preokreta već do kraja prvog poluvremena. Dvostruki strijelac bio je Emrah Ahmetović u 33. i 38. minuti, kada je siguran bio iz penala. Ujedno to je bio i rezultat prvog poluvremena.

Do kraja susreta, Tuzla City je postigla još jedan gol. Igrala se 48. minuta kada Ajdin Mehmedović postavlja konačnih 1:3, za veliko slavlje gostiju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi