Podjela bodova kadeta Sarajeva i Slobode

Zanimljiv meč u Butmiru

Podjela bodova kadeta Sarajeva i Slobode

S. Mlaćo, foto: A. Berbić

Zanimljivo je bilo u današnjem meču kadeta Sarajeva i Slobode. Bilo je 1:1, a gosti su prvi poveli. U 24. minuti mrežu Dalipagića zatresao je Begović.

Do kraja prvog poluvremena mreže se nisu tresle, a domaći su u drugom poluvremenu krenuli po preokret. Ipak, uspjeli smo postići samo jedan pogodak i to u 72. minuti.

Pogodio je rezervista Boro Erić. Do kraja bez pogodaka i malobrojna publika je vidjela podjelu bodova.

Omladinska Premijer liga BiH:

FK Sarajevo - FK Sloboda 1:1

Potražite više informacija na temu Premijer omladinska liga BiH U-17:

FK Sarajevo: Dalipagić, Živković, Kečanović, Mulaosmanović, Obuća, Đuderija, Hajdarević, Ćosić, Šuvalija, Hodžić, Tabak. Još su igrali: Erić, Fetahović, Džafić, Sejmenović.

FK Sloboda: Mehić, Požegić, Hukić, Kapetanović, Mehmedović, Alić, Saletović, H.Beganović, Begović, Tursunović, Kovačević. Još su igrali: Mujčinović, Trakić, Avdić.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi