Kesić nije dosudio penal za Tuzla City, Tušnjem se ori: Lopovi, lopovi!

Nevjerovatna odluka

Kesić nije dosudio penal za Tuzla City, Tušnjem se ori: Lopovi, lopovi!

M. Šljivak

FK Tuzla City i FK Borac trenutno na Tušnju igraju meč Premijer lige Bosne i Hercegovine, a u 30. minuti desio se sporni trenutak i čist penal nije dosuđen za domaći tim. Dragan Kesić ne smatra da je čisto igranje rukom u kaznenom prostoru penal.

FK Tuzla City je oštećen za penal u duelu protiv Borca na Tušnju. Igrala se 30. minuta kada je sudija Dragan Kesić itekako oštetio domaći tim.

Nakon centaršuta Damira Mehidića s lijeve strane, lopta u ruku udara fudbalera gostiju iz Banja Luke Ivana Lagundžića.

Apsolutno u svim ligama svijeta ovo bi bio penal. U Bosni i Hercegovini to još uvijek nije i u FK Tuzla City je u ovom slučaju žestoko oštećen.

Navijači domaćeg tima jasno su pokazali šta misle o odluci sudije Kesića. S tribina stadiona Tušanj se čulo:

"Lopovi, lopovi, lopovi".

Oglasi

Skandiranja su naravno uzaludna kao i protesti fudbalera i stručnog štaba tuzlanskog tima jer sudija ništa nije pokazao i rezultat na semaforu se nije promijenio.

Kuzmanović je nakon svega zbog prigovora dobio žuti karton, a žestoko je bilo i pored terena gdje su domaći protestvovali.

Ubrzo je postignut pogodak na ovoj utakmici. Borac je u 38. minuti došao do prednosti od 1:0, a pogodak je postigao Momčilo Mrkaić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Nema dileme da će o ovoj sceni biti dosta priče. Bez ikakve potrebe sudija Kesić je 'pogurao' goste iz Banja Luke u ovoj situaciji i direktno je utjecao na rezultat.

Kesić je i ranije imao utakmice u kojima se poprilično bahatio. Ništa to novo za njega nije i ovakve sudije od prvenstva Bosne i Hercegovine prave pravi cirkus.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

rabodimis
Bice im svima cudno kad ih neko napadne i glave im porazbija. Citava BiH-a ce bit zgrozena sudbinom nekog "jadnog" uposlenika dodikovog pasceta.. Za ovakve kradje i izivljavanje svi sute, normalno je, niko rijec da kaze.. Od medija, Sudova, Tuzioca, vlasti, sportista.. Svi ko zadnje pizdurine sute i cekaju kad ce negdje puc pa da objave rat huliganima i da se pozale kako se oni tesko bore za nesto.. Serem im se i na rezisera i na scenario..
9 0
atomskimrav
Za njih je LOPOV mala rijec. Ovo je njevjerovatno, odavno je sve izgubilo smisao.
9 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi