17

Komentari (17)

IdeGasss
A da se spomene nesviran penal za Borac??Samo znate kenjati kako je Borac takav i takav a ostalo nist, e moja bagro vise voimo tudju nesrecu nego sopstvenu srecu. Zato senikaze gdje pocinje Bosna prestaje zdrav razum!
user1651398816
Cjeli tusanj hahahahahhaha pa 50 ih je na utakmici
Adrian
Ti bio pa vidio.
075075075
Evo ja sam vidio bilo ih je ne više od 150 i stotinjak navijača Borca
AlphaK
Ne mogu da vjerujem da su tuzlaci mjesecima čekali na ovakav teren. Pa ova podloga je neke NJ kvalitete. Meni ovo izgleda kao i prije sanacije. I još ovo današnje sudjenje smješno. Užas
VrbaskaBanovina
Evo svirao im je nepostojeći penal. Van šesnaesterca!
Samosloboda.forzajuve
Realno bio je cist penal i za borac u drugom poluvremenu i nije svirao.
Shaba
Tacno bih volio da se napravi neka kompilacija ovih spornih situacija od kako je Vico na celu saveza. Jedan video svih spornih detalja u korist Borca, od izmisljenih penala,faulova, kartoniranja protivnika zutim i crvenim kartonima, sudijska nadoknada u situacijama kad Borac ima negativan rezultat i slicno. Drugi video da se napravi kako su osteceni konkurenti u drugim utakmicama u kolu prije nego imaju utakmicu s Borcem. Mogli bi snimit pravi krim-serijal.
Trapatoni
Trajala bi 64 dana ta kompilacija!
papagaj
E moj Bošnjo šta nam rade
Drakula
Vrijeme je da ispadne selo i vjestaci tuzla kity
rabodimis
Bice im svima cudno kad ih neko napadne i glave im porazbija. Citava BiH-a ce bit zgrozena sudbinom nekog "jadnog" uposlenika dodikovog pasceta.. Za ovakve kradje i izivljavanje svi sute, normalno je, niko rijec da kaze.. Od medija, Sudova, Tuzioca, vlasti, sportista.. Svi ko zadnje pizdurine sute i cekaju kad ce negdje puc pa da objave rat huliganima i da se pozale kako se oni tesko bore za nesto.. Serem im se i na rezisera i na scenario..
Trapatoni
Dijelim tvoje misljenje od slova do slova, medjutim manjka dobrih muuuda u nasem drustvu da se nesto konkretno pokrene. Samo se laje u prazno preko ovih portala i tu se sve zavrsava! Po covjece Boziji u Beogradu bi Delihe i Grobari zapalili savez za 24 sata da njihovi klubovi dozivljavaju i 10 posto ove nepravde, u Zagrebu bi BBB pola grada izlupali... A Bosnjo laje preko portala i tu je ubjedljivo najaci!
rabodimis
@Trapatoni Nas je problem sto smo ko hljeb dobri ljudi, to djubrad koristi maksimalno. Al brate i spore svijece dogore, kad Bosnjo poludi ni pokoljenja im nece smjet doc u BiH-a..
atomskimrav
Za njih je LOPOV mala rijec. Ovo je njevjerovatno, odavno je sve izgubilo smisao.
Meho1505
Ko je ocekivao da ce bilo sta u korist TC svirati..
user1655232295
Polako, Borac sampion!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.