Pogledajte situaciju u kaznenom prostoru koja je izazvala velike proteste igrača Sarajeva na Tušnju
Foto - Screenshot

Tražili su penal

Pogledajte situaciju u kaznenom prostoru koja je izazvala velike proteste igrača Sarajeva na Tušnju

M. Šljivak

Sarajevo je danas na Tušnju remiziralo sa Tuzla Cityjem rezultatom 1:1.

Duel 29. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine donio je dosta uzbuđenja, a na kraju gosti nose bod zahvaljujući sjajnom golmanu Vladanu Kovačeviću koji je imao nekoliko fenomenalnih odbrana.

Gosti nisu zadovoljni suđenjem Dragana Petrovića iz Banja Luke u ovom meču. Smatrali su da je prestrogo isključio Mirka Oremuša, te da je imao nekoliko diskutabilnih odluka.

U 83. minuti meča Bordo tim je tražio penal. Anel Hebibović je bio u duelu sa Lukom Lučićem i pao je, te se odmah uhvatio za nogu.

Oglasi

Petrović se nije oglasio i uslijedili su žestoki protesti gostiju. Međutim, uzaludno jer Petrović nije promijenio odluku.

Po završetku utakmice stručni štab i igrači Sarajeva su došli do sudije kako bi mu prigovorili zbog određenih odluka.

Međutim, prigovorima se ne može ništa promijeniti i na kraju aktuelni prvak može biti zadovoljan bodom sa teškog gostovanja.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Kada pogledamo kako se sve odvijalo na terenu, možemo biti zadovoljni jednim bodom u ovom meču", rekao je nakon utakmice trener FK Sarajevo Vinko Marinović.

Bordo tim je vodeći na tabeli sa 57 bodova i imaju tri boda i utakmicu više od ekipe Borca, koja svoj meč 29. kola igra sutra protiv Krupe.

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

BordoBijeli
Cist penal ko suza
36 14
green_dragon
Ma da ga je sikirom udario sudija nebi nista svirao.....Petrovicu daboda ti sin doveo zeta u kucu...majku ti yebem
16 10

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi