"Po svemu prikazanom mislili smo da smo zaslužili ovu pobjedu"

Ćosić nakon pobjede protiv Slobode

"Po svemu prikazanom mislili smo da smo zaslužili ovu pobjedu"

Endin Čaušević

Tuzla City je večeras na Tušnju pobijedio Slobodu sa 1:0 u derbiju 9. kola Premijer lige.

Na Tušnju smo gledali veoma dobru utakmicu u kojoj je Sloboda propustila nekoliko velikih šansi, a izdvaja se penal iz 34. minute koji je promašio Dženis Beganović.

Kada se očekivalo da će meč završiti bez pobjednika Tuzla City je u 92. minuti golom Krpića pobijedio sa 1:0.

Nakon utakmice izjavu je dao pomoćni trener Tuzla Cityja, Dženis Ćosić, koji je poručio da je njegov tim zasluženo stigao do pobjede.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Kompletno prvo poluvrijeme imali smo određenih problema u igri, Sloboda nas je dobro zaustavila. Na poluvremenu smo riješili probleme i vratili ekipu na pravi kolosjek. Preuzeli dominaciju i postigli smo taj kasni gol i po svemu prikazanom mislili smo da smo zaslužili ovu pobjedu", rekao je Ćosić.

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

rufas
Ovaj je lik samo za kakog cirkusa....
1 6
user1604155860
Fuj.....
2 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti