Krstovski: Mislim da smo osigurali opstanak

Fudbaler Sloge nakon trijumfa u Tuzli

Krstovski: Mislim da smo osigurali opstanak

H. Zilić

Sloga Meridian je u 30. kolu Premijer lige Bosne i Hercegovine ostvarila veliki trijumf. Tim iz Doboja u gostima je savladao Tuzla City rezultatom 2:1 i napravio ogroman, možda i presudan korak u borbi za opstanak.

Junak ekipe koju sa klupe predvodi Vlado Jagodić bio je makedonski fudbaler Mario Krstovski.

Makedonac je danas bio strijelac jednog od golova, a također je upisao  iasistenciju i tako direktno možemo reći Dobojlijama donio veliki trijumf.

Nakon utakmice na Tušnju Krstovski je dao komentar.

"Velika pobjeda danas. Mislimo da smo gotovo sigurno osigurali opstanak 99%, ali igrat ćemo do kraja za što više bodova. Drago mi je zbog gola i asistencije, pomogao sma ekipi da dođe važna tri boda", rekao je Krstovski i dodao:

"Godi nam ovaj teren na Tušnju i drago mi je što smo osvojili šest bodova u dvije utakmice."

Podsjetimo, Sloga je u 27. kolu na Tušnju savladala i Slobodu sa 1:0 pa možemo reći da su u Tuzli osvojili šest bodova presudnih u borbi za opstanak.

Sloga je sada sedmoplasirana sa 34 boda, pet više od opasne zone.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Tuzla City je ostao osmoplasirani sa 31 bodom i u narednom kolu gostuju u Trebinju ekipi Leotara, utakmica koje će vjerovatno biti presudna za oba tima u borbi za opstanak.

Što se tiče Sloge oni u 31. kolu na svom terenu u Doboju dočekuju prvake države ekipu Zrinjskog.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi