Osmanhodžić: Bili smo pod pritiskom: Jagodić: Imamo dovoljno pameti
FOTO: E. Dindić

Reakcije nakon utakmice na Tušnju

Osmanhodžić: Bili smo pod pritiskom: Jagodić: Imamo dovoljno pameti

Haris Zilić

FK Tuzla City je u 18. kolu Premijer lige Bosne i Hercegovine savladao FK Sloga Meridian za Doboja rezultatom 3:0 uz hat-trick Đorđa Pantelića i tako zimsku pauzu dočekuje van opasne zone.

Tuzlaci su odigrali sjajan meč, bili su veoma raspoloženi. I gosti su imali svojih prilika tako da su gledatelji sgiruno mogli uživati danas.

Po završetku meča komentar su dali treneri oba tima Vlado Jagodić i Adnan Osmanhodžić.

Prvi je izjavu dao trener Sloge, Vlado Jagodić koji nije bio zadovoljan.

"Nije dobro što smo ovako završili polusezonu, upozoravao sam igrače. Nismo dobro otvorili utakmicu i sve je palo u vodu. U 12 minuta smo primili dva gola i to je neshvatljivo. Ne umanjujem pobjedu Tuzla Citya, zaslužena pobjeda, možda je rezultat malo previsok. Kolega Osmanhodžćić je to dobro posložio", rekao je Jagodić, zatim dodao:

Oglasi

"Žao mi je što jednu vrlo dobru polusezonu završavamo na ovakav način. Jednostavno Tuzla je sve izblokirala što smo šutirali. Poklonili smo im drugi i treći gol. Nećmo se baviti ovom utakmicom, imamo dobru polsezonu i imamo dovoljno pameti da ovo popravimo."

Zatim je komentar dao trener Tuzla City Adnan Osmanhodžić koji je bio umjeren u izjavi.

"Odličan završetak jeseni, ali polusezona je bila teška. Bili smo pod pritiskom, ovu utakmicu. Sloga je dobra ekipa, njihov je bauk što bolje igraju kući, dobro ih vodi koelga Jagodić", rekao je Osmnhaodžić i dodao:

"Ja čestitam igračima. Nemam zamjerki svojim igrčaima, dali su maksimum. Stvaramo šanse, učvrstili smo defanzivni blok."

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Tuzla City sada lakše diše i na zimsku pauzu ide van opasne zone bez obzira kako završili mečevi GOŠK - Željezničar i Velež - Igman Konjic.

Sloga je sa druge strane zacementirana na peto mjesto sa 27 bodova i na toj poziciji će dočekati proljetni dio sezone.

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

K79
Vlado koliko si uzeo Azmiru priznaj:D
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi