Tuzla City se lagano obračunao s Triglavom

Bh. tim slavio sa 3:0

Tuzla City se lagano obračunao s Triglavom

E. Čaušević

Fudbaleri Tuzla Cityja danas su u prijateljskom meču u Umagu savladali ekipu Triglava sa 3:0.

Bh. premijerligaš je prvu šansu imao u 22. minuti kada je Karjašević šutirao, ali lopta odlazi u korner. Nakon kornera Tuzla City je poveo sa 1:0. U kaznenom prostoru najbolje se snašao Vojo Ubiparip koji pogađa za prednost bh. tima.

Samo dvije minuta kasnije Tuzla City dolazi do drugog gola. Ponovo je u centru pažnje Ubiparip koji svojim drugim golom na meču povisuje na 2:0.

Triglav je zaprijetio prvi put u 32. minuti. Jedan od igrača gostiju je neometano šutirao s desetak metara, ali lopta odlazi pored stative Muminovića.

U drugom poluvremenu Tuzla City je iskusno čuvao svoju prednost. Tuzla City je u samom finišu stigao do trećeg gola. Golman Triglava je prvo odbranio penal Mišiću, ali sudija se oglasio i poručio da se penal ponovi, te je iz ponovljenog pokušaja bh. tim stigao do gola i konačnih 3:0.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Pripremni meč:

Tuzla City - Triglav 3:0

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi