8

Komentari (8)

ACM
Samo da te ispravim p
karokovd
Stojčev je naš novi igrać i uskoro ga oćekujemo u ćeliku! Slazu se lagano kockice za narednu sezonu. ćelik do Evrope
Mostar
Gledaj Ovi seljobera po Zviceri (Berna) Do you jucer Simi Han danas nekog imeTuzla Sity Seljacine Vehabije
Dino_
Kako divan komentar. Jesi li ga sam sastavio ili si uzeo pomoć prijatelja?
AmerZE1990
Decko ti si nepismen do bola. A Tuzla u Svici, a vi???? U Tarcinu i Hadzicima. Pa turnir? Jesi li svijestan svoje gluposti? Mogao bi malo gramatiku popraviti,uzmi knjigu,mani se ti Interneta
ACM
Samo da te ispravim pismeni,Podveležje se piše velikim slovom,pozdrav iz Mostara
Avenue
On nepismen a ti pišeš “svijestan”??? uzmi i ti malo knjigu kralju
Dino_
Čovjek se uči dok je živ! I vas dvojica napadate Amera, a obojica ste napravili gramatičke greške. Ali nije to ni bitno, pusti to. Poenta je da se vas dvojica ne ograđujete od gore navedenog komentara, već ga indirektno i branite. Iskreno sam pomislio da je "Mostar" neko sa "one" strane kada onako "nablati" ljude. Nažalost, nije. Ipak, Veležu sve najbolje od srca u PL-u!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.