11

Komentari (11)

Nemoguce nac drugi Termin? Mozda da pitate engleze. Znate da se kod njih igra utakmica ponovno kod nerijesenog rezultata u kupovima. Heeee drzavo
enko
Boli neka stvar takmicarsku komisiju.nema uslova po propisu da se igra,tako pise .cuj nema termina .pa gospodo draga iz nsbih zasto ste tu nego da isplanirate ovakve ,moguce ,.stvari.bitno je uci u nsbih i onda uzimate pausale,putujete sa repkom,djelite nagradu sa repkom ako je ima za kakvo takmicenje,donosite odluke koje ni sami nerazumjete.nedi bog da se ko povrijedi ,odmah sudski goniti ovog frljica iz takmicarske i pilava iz sudijskog komiteta direktora takmicenja.da zakon to dozvoljava ,pa nek se neko nauci pameti.
konjnakvadrat
Jugovina
Ja mislim da je Vico naručio snijeg samo da s**** Velež!
vence
Ti mislis? Pa i to je vec uspjeh :)
pjanke.sa
Za ovo je direktno Vico i NSBiH kriv!!! Kako ne kontate? Da su izabrali sposobnu a ne podobnu firmu da uradi terene, ne bismo ovu glupost danas gledali. Pola ce se igraca povrijediti. Ali to „Komisiju za sigurnost“ ne dotice. Cirkus!!!
Jasko.Tz
Drug moj kad je radjen stadion u Srebreniku nikada tako da...Nije u pitanju TUŠANj
pjanke.sa
Ma sve je to ok, nije bitan Srebrenik stadion u ovoj prici. Bitno je da nisu na vrijeme zavrseni ni Tuzla Ni Kosevo. A BL i Zrinjskog ce biti brzo. To je fora.
suad75
Da je Vici u interesu expresno bi se otkazala.
pjanke.sa
Ih Suade, sejtane jedan
user1652920247
Pa zašto? Baš me čudi.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.