8

Komentari (8)

Humac
Ne bi mi bio u rosteru sljedećih nekoliko utakmica po kazni niko od ovih što su odigrali 2/3 utakmice u Tuzli.Sramota,može se izgubiti ali 3:0 protiv limitirane ekipe za tri klase slabije?A na terenu vucaranje bez žara ko balerine.Ako nisu htjeli igrati što ih trener nije odmah nego na kraju mijenjao?Tuzli čestitke na zasluženoj pobjedi tako se bori za goli život i ostanak u ligi!
Mustafa
Kratko i jsno vi ste ovu tekmu i "poraz" debelo UNOVCILI ne lazi samoga sebe !
bazaorao
Čestitke Tuzli na zasluženoj pobjedi.
Patrice77
Malo smijesno malo zalosno.. hahaha ???
Huka sa Tušnja
Pocastio Husic skutore sa tasnom dolara!
Humac
Zar misliš da bi nas za sitniš kupio?Ko bi obraz prodao?Ne namješta se utakmica s 3:0 nego s jedan razlike.Zrinjski nije htjeo Posušju ni boda dati u Posušju,mi svi navijači bi im i tri dali da se nas pitalo.Jednostavno zadnje kolo,opuštanje.Sramota!
Mustafa
Za****o si se buraz torba je bila puna zelembaca i u njoj je bilo vise od onog sto ce tvoj Svinjski dobiti u prvom pretkolu kad ce ispasti! Vi here ne samo da ste u stanju prodati obraz nego i zenu i dupe rado dajete za pare. Kako vi iz zapadnog tako i ona vasa braca iz isticnog smrdljivog Mostara! Sram vas i stid bilo. I budala vidi da je utakmica bila namjestena. Ko je Zrinjskom jos dao tri gola u ovom prvenstvu? Igrali ste sa rezervama kao i Velez! Prodali ste dupeta i vi i oni FUJ gadovi hercegivacki. Serem se u PL BiH lopovsku ligu! Kompletno ovo kolo izuzev utakmice na Tusnju je bilo namjesteno. Teba traziti od UEFE da suspenduje nasu ligu i zabrani nasim klubovima pristup u Europu mi smo samo za SUME!
user7111
Sve da je TC i izgubila Sloboda bi ispala, jer nije u stanju dobiti Zelju na Tusnju..
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.