8

Komentari (8)

MrziteljKomunjara
Osmanhodzic trener TZCa a do prije pola godine im psovao seljacku izbjeglicku majku itd a danas on vodi TZC hahahaa tu se ne zna ko ima manje obraza jbte..
velez mo
Klaufa igra je dobra samo nemoze Dzafic igrati,trebao si ostaviti Gulija,i Prsesa ubaciti.Nama treba jos jedan napadac nemoze Haske sve sam,trci covjek razguli se,a Dzafic namjerno fula.Dajte jos jednog napadaca ili vratite Fajica za zadnjih 20 minuta,ovako kad neide.Klaufa imas podrzku,jer se vidi evidentan napredak u igri.Nadam se povratku Ante,on nam je strasno bitan.U21 katastrofa,probaj sa Ribicem na golu,siguran sam da bi puno jace izgledali
user1675926959
@velez mo trebao bi ti sljedeću sjesti na klupu pored Klafure da mu sugerišeš na greške
velez mo
Velez mo je care jednom sjedio na klupi repke u 17 u kvalifikacijama za EP 1997 sa Samirom Durom i igracima za koje ti veze nemas,mozda si starom bio jos u jajima,doduse priliku na toj utakmici nisam dobio,ali mi je ostao dres sa ljiljanima i brojem 17 za sjecanje,koji je danas uramljen na zidu.Doviđenja i prijatno
Vala Velež je fulo kad je sebi dopustio da im od Andusic a dođu pijanac Suljic i debeli Džafić a uz to sto im je ostalo još par igrača koji nisu za Veleža.
AK16
Klafurić počeo pokazivati svoje pravo lice, sve mi više liči na Klauna neznalicu. Totalni promašaji u formaciji i igračkom kadru u zadnje dvije utakmice.
user1680025161
Nema koga brate, sta god ubaci sve je to pretanko Bgm.
AK16
Mi realno imamo prosječnu ekipu, da budemo iskreni ali ne mogu shvatiti da nešto vidi u malom Kadriću, a da mu Pršeš i Mahmić sjede na klupi. Ne mogu shvatiti zadnje dvije utakmice, po meni formacijski i igrački totalni promašaji, a on kao trener je najodgovorniji, jer u konačnici on donosi odluku ko će igrati. Bolje da je Avdu ubacio sa 65+ godina nego gledati antitalenta Kadrića.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.