Tužna poruka Super Marija na Instagramu za navijače Nice

Potvrdio da napušta klub

Tužna poruka Super Marija na Instagramu za navijače Nice

E. Čaušević

Italijanski napadač Mario Balotelli na ljeto će ponovo promijeniti klub jer mu ističe saradnja s Nicom.

Balotelli je u Nicu stigao prije dvije godine i na iznenađenje mnogih odlučio da na ljeto neće produžiti saradnju sa francuskim klubom. Već nekoliko sedmica uveliko se špekuliše o tome gdje će Balotelli nastaviti svoju karijeru, a prema svemu sudeći to će ponovo biti Serija A.

Prema pisanju medija na Apeninima nekadašnji napadač Intera i Milana odlučio je da se želi vratiti u Italiju, a navodno na stolu već ima nekoliko zanimljivih ponuda. Interes za Super Marija pokazali su Roma i Napoli, no nije tajna ni da bi ga njegovi nekadašnji milanski klubovi ponovo željeli vidjeti u svojim redovima.

Iako je do kraja sezone u Francuskoj ostalo još nekoliko kola Balotelli se već oprostio od navijača Nice i tako još jednom potvrdio da će na ljeto karijeru nastaviti u nekom drugom klubu.

"Ovo su bile dvije nevjerovatne godine, hvala vam svima na tome... Ostalo je još samo pet utakmica", poručio je Balotelli.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti