Tužni dani za West Ham: Upton Park nestaje u eksplozijama

Tuga za navijače West Hama

Tužni dani za West Ham: Upton Park nestaje u eksplozijama

Počelo je uništavanje nekadašnjeg stadiona West Ham Uniteda, Upton Parka.

Na internetu se pojavilo nekoliko fotografija na kojima se vidi da se Upton Park ru[i serijom eksplozija, te će na njegovo mjesto da se izgrade stambeno-poslovni kompleksi.

Na fotografijama se vidi da su uništeni neki dijelovi tribina te dijelovi travnjaka, a zanimljivo je da su organizatori cijele akcije smislili način da spoje ugodno sa korisnim.

Naime, prve eksplozije iskorištene su i u svrhu snimanje pojedinih scena filma 'Konačan rezultat' u kojem glavnu ulogu glumi Pierce Brosnan.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Navijačima West Hama, posebno onim starijim, sigurno nije lako gledati sve ovo. Podsjetimo da se ovaj klub na ljeto preseilo na gotovo duplo veći, olimpijski stadion u Londonu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi