Bilić: U West Hamu postoji ogroman problem

Hrvatski stručnjak

Bilić: U West Hamu postoji ogroman problem

Slaven Bilić nije krio razočarenje nakon još jednog ubjedljivog poraza West Ham Uniteda.

Čekićari su u okviru 5. kola Premiershipa poraženi od WBA rezultatom 4:2, a to je timu kojeg vodi Slaven Bilić bio treći uzastopni poraz u prvenstvu. 

"Bilo me sramota na poluvremenu. Gubili smo 3:0, a neke golove smo primili poslije invidualnih grešaka. Penal je teško objasniti jer rival nije bio ni blizu našeg igrača. Ali ne smijemo praviti toliko grešaka kada nemamo loptu. Problem je ogroman, ne možemo reći da nismo imali sreće", kazao je Bilić. 

Hrvatski stručnjak ističe da će dati sve od sebe da riješi postojeći problem.

"Mrzim što to moram reći opet, ali ako nastavimo ovako da se branimo nikad nećemo pobijediti u Premiershipu. Ovo se dešava često od početka sezone, previše često. Bilo je pozitivnih stvari u drugom poluvremenu, ali želimo akciju, ne reakciju. Imamo problem, počevši od mene. Ja sam trener i daću sve od sebe da preokrenem situaciju", istakao je Bilić. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

West Ham nakon četvrtog poraza u sezoni zauzima 17. poziciju na tabeli. Naredno kolo donosi duel sa Southamptonom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi