Tužni Navas: Osvojio sam tri Lige prvaka, a sada ne igram nikako

Kostarikanac razočaran

Tužni Navas: Osvojio sam tri Lige prvaka, a sada ne igram nikako

Fudbal je nekada zaista surov i dešavaju se odluke koje su u najmanju ruke nepoštene prema igračima.

Jedna takva priča nam dolazi iz Madrida, tačnije kluba Real Madrid, koji je odlučio da jednog od najboljih golmana svijeta Keylora Navasa minulog ljeta zamijeni Thibautom Courtoisom.

Iako se Kostarikanac nije predavao ni nakon dolaska Belgijanca, promjenom trenera i dolaskom na klupu Santiaga Solarija za njega je počeo pravi horor jer ga više očigledno nema u planovima Kraljevskog kluba, tačnije novog trenera.

Španski mediji navode kako će Navas u januaru potražiti novi klub, a i sam golman je dao jednu vrlo tužnu izjavu.

"Prošao sam put od osvajanja tri puta zeredom Lige prvaka do toga da ne igram više nikako", rekao je tužni Navas u emisiji 'El Chiringuito'.

Podsjetimo, Navas je član Reala od ljeta 2014. godine kada je stigao iz Levantea, a posljednjih sezona je bio nezamjenjiv na golu Kraljevskog tima te je bio jedna od ključnih figura u osvajanju trostruke krune prvaka Evrope.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

amadeus21
Bolji golman od Curtoisa...
31 3
ArminA
Sta uradise covjeku ,jedino sto ne volim kod Reala je sto tako tretiraju igrace ,kao da su roboti...
9 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi