Tužno izgleda Lazio ove sezone
Foto: EPA

Nebeskoplavi se spašavali blamaže

Tužno izgleda Lazio ove sezone

Ekipa Lazija igra katastrofalnu sezonu, a najbolja sliku njihovog realnog stanja dala je večerašnja utakmica na Olimpicu.

U Rimu je gostovala ekipa Sassuoloa koja je rutinski slavila sa 2:0. Prvi gol na utakmici postigao je Berardi u 41. minuti sa bijele tačke. Prethodno je jedanaesterac skrivio Mauricio, brazilski stoper koji je kroz cijelu sezonu najslabija tačka u ionako slabom Laziju.

Gol za konačnih 2:0 postigao je Defrel u 67. minuti na asistenciju Sansonea, a gostujuća ekipa je propustila upisati i ubjedljiviji trijumf. Golman Berisha je u nekoliko navrata spašavao svoj tim blamaže u ovoj utakmici koju će navijači Lazija željeti brzo da zaborave.

Reprezentativac BiH Senad Lulić odigrao je svih 90 minuta u ekipi Lazija i samo se utopio u sivilo svog tima večeras.

Sa druge strane, Sassuolo nastavlja sasvim dobru sezonu i sada se nalazi na sedmom mjestu sa 41 bodom. Lazio je deveti sa 37 bodova.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Seria A, 27. kolo:

Lazio - Sassuolo 0:2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije