Twitter profil Voždovca ponovo nasmijao internet do suza

Srbijanski klub ne prestaje sa urnebesnim objavama

Twitter profil Voždovca ponovo nasmijao internet do suza

S. Grebović

FK Voždovac iz Beograda gotovo nikada da nije bio u vrhu srbijanskog fudbala, ali ako je suditi po društvenim mrežama ovog kluba tu su apsolutni prvaci.

Srbijanska Superliga je nakon korona pauze nastavljena 29. maja utakmicama 27. kola u kojem se Crvena zvezda pobjedom nad Radom okitila novom titulom šampiona.

Na teren su istrčali i igrači Voždovca koji su u pomenutom kolu remizirali sa Čukaričkim na svom terenu, bilo je 1-1. Popularni Zmajevi trenutno zauzimaju sigurnu 8. poziciju sa 38 bodova i rekli bi se da do kraja ne mogu ni gore ni dole.

Ako bi se vrednovao humor na društvenim mrežama, umjesto igre na terenu, tim iz Beograda bi bio prvak bez problema. Poznato je da na Twitteru nasmijavaju svoje pratioce urnebesnim objavama, a jedna takva je bila i jučer.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Administrator ovog kluba je postavio fotografiju na kojoj je "guglao" na makedonskom koji su to klubovi bolji od Voždovca, a rezultat pretrage je podijelio sa fanovima. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi