U 95. minuti za pobjedu: Carlos Tevez je još onaj stari
Screenshot

Argentinac donio svojoj ekipi prvo mjesto u grupi

U 95. minuti za pobjedu: Carlos Tevez je još onaj stari

Za sinoćnji trijumf nad brazilskim Athletico Paranaenseom Boca Juniors može zahvaliti iskusnom Carlosu Tevezu.

Boca je sinoć ugostila Athletico Paranaense u okviru zadnjeg kola Grupe G Copa Libertadoresa i slavila pobjedu rezultatom 2:1.

Ipak, domaćima je za trijumf bio potreban preokret pošto je brazilski tim u 66. minuti preko Rubena stigao do vodstva.

Lopez je u 72. minuti poravnao na 1:1, da bi duboko u sudijskoj nadoknadi za preokret i pobjedu Boce pogodio Carlos Tevez koji je u igru ušao u 70. minuti.

Tevez je golmana gostiju matirao udarcem "iz prve" sa vrha kaznenog prostora i tako osigurao prvo mjesto svojoj ekipi u Grupi G.

Inače, Carlos Tevez se u Bocu vratio početkom prošle godine nakon avanture u Kini.

U ovoj takmičarskoj sezoni Tevez je odigrao ukupno 25 utakmica za svoj klub, postigao je pet golova i upisao četiri asistencije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi