"U Argentini je Messi kriv za sve, žao mi ga je..."

Dani Alves nakon pobjede njegovog Brazila nad Argentinom

"U Argentini je Messi kriv za sve, žao mi ga je..."

Lionel Messi ni ovaj put nije uspio odvesti svoju reprezentaciju do uspjeha. Argentina je sinoć eliminisana u polufinalu Copa Americe od strane domaćina - Brazila.

Brazil je slavio rezultatom 2:0, golovima Gabriela Jesusa i Roberta Firmina i tako došao do finala kontinentalnog prvenstva.

Messiju je tako ponovo izmakla "slava" u reprezentativnom dresu, a as Barce je nakon utakmice imao šta reći i na račun suđenja.

Sjajni Argentinac će sigurno ponovo naići na kritike zbog neuspjeha u dresu reprezentacije, ali je njegov sinoćnji rival - defanzivac Brazila Dani Alves stao u njegovu odbranu.

"Biti najbolji igrač na svijetu mora biti jako teško. Da smo mi sinoć izgubili bila bi kriva čitava ekipa, ali u Argentini je sve Leova krivica. Žao mi ga je", izjavio je Alves.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi