U Argentini otvoreno mjesto, opet ima "prečih" od Icardija

Napadaču Intera se baš ne da da ode u Rusiju

U Argentini otvoreno mjesto, opet ima "prečih" od Icardija

Iz tabora argentinske reprezentacije su danas stigle loše vijesti. Naime, ofanzivni veznjak Manuel Lanzini je pretrpio tešku povredu ligamenata koljena, pa će propustiti predstojeći Mundijal u Rusiji.

Tako je u Sampaolijevoj selekciji ostalo jedno upražnjeno mjesto, a mnogi su odmah pomislili da će se, umjesto povrijeđenog Lanzinija, Mauro Icardi konačno naći na spisku putnika u Rusiju.

O Sampaolijevom odbijanju da pozove sjajnog napadača je već sve ispričano, a "nova nada" da će se fudbaler Intera ipak naći među putnicima na Mundijal je brzo ugašena.

Naime, sada su se pojavile informacije da Mauro Icardi neće "upasti" umjesto Lanzinija iako se svakako radi o najvećem imenu izostavljenom sa spiska Argentine, već da će se među putnicima u Rusiju naći ili Romin Diego Perotti ili fudbaler Tottenhama Erik Lamela.

Top Komentari

muha
Zašto bi zvao napadaca kad se povrijedio igrac sredine?
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi