4

Komentari (4)

ciroa
Ne prdi retardu, kakve to veze ima kad je igrač Zrinjskog uputio loptu glavom, slijepci...
ciroa
Gdje ste sad da tražite da se kazne sudije? Ćutite sarajevski papci zato što ste priželklivali nerješen rezultat. Iz aviona se vidi da igrač Zrinjskog glavom daje loptu, ali sarajevski mafijaši kažu ofsajd...
Rekorderi
Ne prdi i ti! Pogledaj gdje je stajao taj igrač Borca u momentu upućivanja lopte. Ofsajd haman metar.
user1574589364
Sta pricas bolan.Ne mogu se porediti te dve utakmice o kojima ti pricas. Protiv Radnika je bila tako ofirna kradja. Prvo nije sviran faul za Radnik i crveni karton trebao Volkov dobiti,a o penalu da ne pricamo. I svaki kontakt je bio faul. Naravno dok niste poveli 2:0 onda je rezultat bio osiguran i onda se normalno sviralo do kraja. Cuti,pmetniji si.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.