U Banovićima optimizam pred Jedinstvo

Bošnjaković pozvao navijače da podrže klub

U Banovićima optimizam pred Jedinstvo

S. Mlaćo

Budućnost se nakon pet odigranih kola nalazi na osmom mjestu.

Banovićani imaju šest bodova, a u subotu ih čeka važan meč protiv uzdrmanog Jedinstva iz Bihaća.

"Uprava je pred mene i igrače stavila cilj da se u ovom prvenstvu na vrijeme osigura opstanak i ostvari sto bolji plasman na tabeli. U skladu s tim nismo posezali za skupim pojačanjima i igračima sa strane koji bi finansijski opteretili klub,nego smo u prvenstvo ušli sa ekipom iz prošle godine orijentišući se na domaće igrače.Moja želja je da promovišemo sto više igrača iz omladinskog pogona,tako da svaku utakmicu priključujemo i dajemo šansu našim juniorima.Tako je bilo i jučer u kup utakmici na kojoj su nastupili Modrić i Mehić.
Ekipa u dosadašnjem dijelu igra sa dosta oscilacija od utakmice do utakmice,od odličnih do razočaravajućih predstava,ali mišljenja sam da ćemo ispuniti zacrtane ciljeve koji su postavljeni pred nas", kazao je šef struke Budućnosti Miljenko Bošnjaković.

Ističe i dobru atmosferu u ekipi, te podršku rukovodstva kluba.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Pozvao je navijače za podršku u subotu od 16 sati.

"Atmosfera u klubu je na visokom nivou, imamo podršku svih struktura, od načelnika preko ostalih članova Uprave do tehničkog osoblja i zahvalni smo na tome.
Pozivam i molim banovićku publiku da nam i u ovoj vrlo bitnoj utakmici u subotu da podršku kao i u svim dosadašnjim, osjetimo da je imamo podršku i sretni smo zbog toga", dodao je Bošnjaković.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti