U Barceloni mogu odahnuti, Luis Suarez nije ozbiljnije povrijeđen

Van terena oko dvije sedmice

U Barceloni mogu odahnuti, Luis Suarez nije ozbiljnije povrijeđen

E. Čaušević

Fudbaleri Barcelone sinoć su u gostima pobijedili Betis sa 4:1 i učvrstili se na prvom mjestu La Lige.

Barcelona je odigrala još jednu veoma dobru partiju, a u prvom planu su ponovo bili Lionel Messi i Luis Suarez. Messi je postiga tri čudesna gola, dok je Suarez jednom zatresao mrežu protivničkog tima.

Urugvajac je upisao i fantastičnu asistenciju petom za Messija i itekako je bio raspoložen za igru. Međutim, u samom finišu utakmice morao je izaći iz igre nakon što se povrijedio.

U Barceloni su se prepali da se radi o ozbiljnijoj povredi i da će Suarez biti izgubljen pred utakmice Lige prvaka protiv Manchester Uniteda. No, danas su za navijače katalonskog kluba stigle dobre vijesti.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Suarez je jutros odradio detaljne preglede i zaključeno je da nije ozbiljnije povrijeđen. On će van terena biti 10-15 dana, te će propustiti samo prijateljske susrete reprezentacije Urugvaja.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi