Leo, šta to radiš: Pogledajte reakciju nogometaša Betisa i Barce nakon pogotka za pamćenje

Nevjerica na terenu

Leo, šta to radiš: Pogledajte reakciju nogometaša Betisa i Barce nakon pogotka za pamćenje

S. Mlaćo

Dugo, dugo će se u svijetu nogometa pričati o trećem pogotku Lionela Messija u sinoćnjem duelu Betisa i Barcelone.

Argentinac je upisao hat-trick, a posebno se izdvaja treći pogodak kada je sa male udaljenosti lobovao golmana Betisa i još jednom oduševio nogometni svijet.

Messi je bio veoma raspoložen tokom cijelog meča i dalo se naslutiti da sprema nešto spektakularno, onako kako je i naučio.

Ostvario je to pred sami kraj meč, a poslije pogotka skandirali su mu i navijači Betisa.

Pojedini nogometaši Betisa i Barcelone zaista su bili u čudu nakon pogotka. S. Roberto, ali i drugi uhvatili su se za glavu, a zapravo su pravi sretnici koji su bili živi svjedoci pogotka koji će biti top tema u narednim mjesecima, ali i mnogo duže...

Potražite više informacija na temu La Liga:

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi