Platili su ga 145 miliona eura

U Barceloni odlučili šta će s Coutinhom

3

Komentari (3)

haris100
Kakve skupe greške pravi Barselona, Dembele 120 miliona non stop povrijeđen ,Kutinjo 145 miliona odriču ga se,mislim da je u Grizman na tom putu, kupise i onog Malkoma za 40 miliona ali njega prodali Zenitu ,pa i Andre Gomes isto, ima jos ali ne mogu se sjetiti a nisu mogli Nejmara ubijediti da ostane, baš loše odluke..
Adnanos
A jos je i cudo da ne krse financial fair play.
luks-02
Ako uzmu Pjaniča bit če to još jedna loša odluka više,prvenstveno zbog njegovih godina i ugovora na četiri godine.Sve te kupovine liče ne namjernu sabotažu.Možeš pogrješit jedanput ili dvaput,ali toliko grešaka je sa dobrim namjerama nemoguče učinit.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.