U Bayernu glatko odbili ponudu za Alabu

Austrijanac ne žuri

U Bayernu glatko odbili ponudu za Alabu

Čelnici Bayerna su, prema pisanju inostranih medija, odbili ponudu Real Madrida za usluge Davida Alabe. 

Trener kraljevskog kluba Zinedine Zidane je u potrazi za zadnjim veznim i prvi na listi želja je austrijski reprezentativac David Alaba, koji jednako dobro može igrati na lijevom beku i stoperskoj poziciji. 

Španski list AS navodi da je Real Madrid za dovođenje Alabe ponudio svotu od 65 miliona evropskih novčanica. U klubu su odgovor Bayerna čekali do petka, a onda je predsjednik kluba Karl-Heinz Rummenigge obavijestio da Alaba neće napuštati Bayern ovog ljeta. 

I samom Alabi se ne žuri. Sigurno je da će i sljedeće sezone biti jedan od glavnih igrača u Ancelottijevom timu.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi