U Bayernu su povukli očajan potez, Robben nakon razmišljanja rekao "ne"

Bavarci dobili negativan odgovor

U Bayernu su povukli očajan potez, Robben nakon razmišljanja rekao "ne"

A. Čaušević

Bayernu se već konstantno dešava da ga u jednom trenutku pokose povrede nekih od ključnih igrača pa se Bavarci znaju naći u problemu. 

Tako je bilo i ove sezone kada su se u jednom trenutku odlučili i na pomalo očajan potez nakon povreda Sergea Gnabryja i Kingsleya Comana.

Naime, iz Minhena su uputili poziv Arjenu Robbenu da se reaktivira i pomogne timu. Nizozemac je odgovorio negativno iako je imao želju.

"Pozvali su me da se vratim. Htio sam, ali sam na kraju odlučio da to ne uradim", rekao je Robben za Bild.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Robben je dres Bayerna nosio punih deset godina. Za taj period je odigrao 309 utakmica i postigao 141 gol. U penziju je otišao prošlog ljeta.

Legendarni Nizozemac je poslije odlaska u penziju imao i ponudu iz Brazila, ali Flamengo je dobio identičan odgovor kao Bayern.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

miki30
Znači nikad u životu ovo nije tačno!
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi