U Bešiktašu dvojica zaraženih koronavirusom

Klub objavio

U Bešiktašu dvojica zaraženih koronavirusom

E. Škorić

Dva člana turskog velikana Bešiktaša pozitivna su na koronavirus, objavio je klub.

Kako je saopćeno, jedan nogometaš i jedan član osoblja Bešiktaša je zaražen, ali nisu objavljena imena kako bi se sačuvala privatnost tih osoba. 

Bešiktaš je među prvim turskim klubovima koji su krenuli s treninzima u manjim grupama, a liga bi trebala da se nastavi 12. juna bez publike nakon prethodne višemjesečne pauze zbog pandemije.

Poslije 26 kola u turskom prvenstvu Bešiktaš zauzima tek peto mjesto s 44 boda, dok vodeći Trabzonspor ima 53 boda, koliko i drugoplasirani Bašakšehir našeg Edina Višće.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Predsjednik Nogometnog saveza Turske Nihat Ozdemir izjavio je da ta zemlja planira da u augustu ugosti finale Lige prvaka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi