13

Komentari (13)

Famoza
Sto ce ti recept, nazovi amara i pitaj, on zna najbolje
Svojprisebi
Jeble vas maske i korona
rabodimis
Ja znam da ce neko dobro naje*at od ovog Sarajeva u skoroj buducnosti.. Snimili ste vi moj ku*ac.. ni mi sto pratimo svaku tekmu jos nismo vidjeli sve mogucnosti Sarajeva... A toj Astani je Brest 6 komada napakovao..
Ters
Dok je Astana igrala Ligu Prvaka, vi ste osvajali turnire u Župči kod Breze. Mitomani
rabodimis
To ne mijenja cinjenicu da je od Bresta primila 6 komada.. Vi ni turnir niste kako treba osvojili ima 8 godina, a glupo mi se raspravljat sa tobom oko Evropskih nastupa.. Uglavnom nismo ispali jos uvijek na izvlacenju prvog kola za kup Uefa kao vi.. Nisam gledao u zivotu pic*astiju igru nekog naseg tima u Evropi od vas ove sezone... A mi igramo u 3 pretkolu (opet) sa realnim sansama za prolaz.. nisi kompetentan sekunde jedne da nama nesto nabijas na nos.. Skoncentrisi se ti na Azot, utrpajte im 12 komada, popravite samopouzdanje...
user1582998148
AkoBogda svim srcem i samo hrabro Buducnosti
rabodimis
Ako Bog da da nam se napusite zajedno.. svim srcem, hrabro, da ga oglabate..
forgemp
Osjecam da ce ih Fanimo iscijedit.
Arnel925
Pa nije vam Famino, Tatar I Ahmetovic Astana haha ima tricu da primite u prvom.
Hoss
Ljudi se nalozili jer su dobili raspalu Astanu.
bistrik87
Zabit cete vi go, ali Sarajvo ce uvjek zabit vise
pjanke.sa
Tako je macko samo gol vise! Nama vise ne trebaaaaaaa, na na na na na na na
Zamfir19_46
Igrajmo našu igru i neće biti problema
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti