U četvrtak moguća sjednica Skupštine NK Čelik?

Poznati neki od saradnika "budućeg" predsjednika

U četvrtak moguća sjednica Skupštine NK Čelik?

D. Kurbegović

Kao što je naš portal sinoć pisao, jučer je u Gradskoj upravi održan sastanak s predstavnicima navijača Čelika, te nekim od predstavnika budućeg Upravnog odbora. 

Na inicijativu Gradonačelnika Fuada Kasumovića za mandatara za Upravni odbor predložen je Eldin Vrače, koji je zainteresovan za funkciju prvog čovjeka kluba s Bilinog polja.

Eldin Vrače zajedno sa još osmoricom saradnika činio bi Upravni odbor, a SportSport.ba saznaje neka od imena, koja bi trebala da budu saradnici novog predsjednika. Edin Beganović vlasnik firme "Kartonaža", Enes Ibrahimagić jedan od vlasnika agencije  "Sol Azur-Buena Vista", Mirsad Čizmo vlasnik firme "RM-LH" iz Zenice su načelno pristali da budu u novom Upravnom odboru.Također razgovarat će se i s Elvirom Bolićem oko njegovog angažmana u Upravni odbor i klub, budući da Eldin Vrače s našim proslavljenim bivšim nogometašem ima veoma dobre odnose.Biće tu još nekoliko imena poznatih i uspješnih ljudi u svojim poslovima, sa kojima se intenzivno pregovara ovih dana.

Osim nekoliko imena koji bi trebali da budu u novom Upravnom odboru, kako smo saznali, plan je i da se održi hitna sjednica Skupština NK Čelik, na kojoj bi prva tačka bila imenovanje novog predsjednika. Hoće li biti vremena, da se za dva dana pripremi čitav materijal za ovu sjednicu ili će ona iti održana naredne sedmice biće poznati danas ili sutra.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ono što vrijedi spomenuti i da su se jučer oglasili navijači Čelika, koji su još jednom podcrtali da se ne vraćaju na tribine stadiona dok se ne usvoji novi Statut kluba. Oni su podržali to što su stvari krenule s mrtve tačke, ali njihova borba za novi sistem traje već dvije godine i istrajat će u svojim namjerama do kraja, kazali su jučer u svom kratkom saopćenju na oficijalnoj stranici.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi