U Chelseaju donijeli odluku o Batshuayiju

Odbit će rivale

U Chelseaju donijeli odluku o Batshuayiju

Belgijski napadač Michy Batshuayi se nije naigrao od dolaska u Chelsea iz Marseillea.

Ovaj 23-godišnjak još uvijek nije dobio pravu priliku na Stamford Bridgeu pa su se počele pojavljivati špekulacije da će već u januaru promijeniti sredinu.

Konkretno se spominje odlazak na posudbu, a u Chelseaju su svjesni da će sigurno biti ponuda. Čelni ljudi Plavaca donijeli su odluku da odbiju svaku ponudu za njega koja stigne od nekog rivalskog kluba iz Premier lige, dok se još nisu izjasnili o ponudama klubova iz drugih evropskih liga.

Michy Batshuayi će vjerovatno biti u prvoj postavi Chelseaja na predstojećoj utakmici protiv Bournemoutha i to zbog suspenzije Diega Coste. Bit će to dobra prilika za Batshuayija da dokaže da vrijedi, te možda odloži svoj odlazak iz kluba.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi