7

Komentari (7)

irnes4
S****ce ga benzema i kompanija ostala u Realu ,vuk do vuka ,i bolji igraca od halanda su dolazili pa pokisli otisli Za njega je klub neke srednje klase tottenhem ,njukasl ,sevilja i sl U najboljim je godinama ne bi valjalo da zavrsi ko Jovic ,Ballack i sada kamavinga i ostali Bas sad treba da igra i razvaljuje
Bazarich
Arsenal politika Stedi kupuj jefzino prodaji skupo Njih ne zanima titula
bistrik87
nisu prodali lewadovskog Bajernu, vec je on otiso za 0$
miki30
Zato nećete osvojiti titulu sledećih 10 godina. Umjesto da kažeš nije na prodaju, želimo sa Haalandom ostvariti svoje ciljeve vi jedva čekate da ga prodate. Još se hvališ kako svi o njemu pričaju i svi ga žele. Što neprobaš kako ubjediti kojeg igrača da ostane, naravno sa većom platom. Goetze, Lewandowski, Pulišić, Sancho, sad Haaland pa ćeš prodati i onog malog Reinu pa Bellinghama. I onda kukate na Bayern, 10 put zaredom prvaci. Imate i vi para, gdje su vam od tih silnih prodaja?
Malmi_Suomi
Kradu moj @miki30 kradu.
Mislimo ako su njemci da je sve divno i krasno i da ne kradu? Upravo si postavio dobro pitanje. Gdje su pare od svih tih igrača ???
I na kraju kukaju na Bayern eto kako tobože oni kradu igrače ??
Tvoje pitanje je na mjestu.
Gdje su pare od svih gore navedenih igrača koje si naveo a sve si u pravu?!
Pozzz
Miskee
f0restinho
Pita se nesto i igrac, ako mu je san igrati za Real, Bayern, Barcu djaba ti sve kad se igrac dosta toga pita.. Al slazem se dosta su zaradili od transfera mogli su napraviti ekipu bar da probaju osvojiti njemacku ligu..
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.