U ekipi čak četiri napadača: Yaya Toure izabrao tim iz snova Mundijala u Rusiji

Veoma ofanzivno

U ekipi čak četiri napadača: Yaya Toure izabrao tim iz snova Mundijala u Rusiji

Endin Čaušević

Yaya Toure prethodnih dana nalazi se u centru pažnje nakon mnogobrojnih izjava na račun Pepa Guardiole, ali odlučio je da ovaj put govori o Svjetskom prvenstvu.

Dojučerašnji igrač Manchester Cityja neće ove godine biti dio Mundijala u Rusiji, ali je poručio da će pratiti gotovo svaki meč. U razgovoru za engleske medije ovaj vezni fudbaler odlučio je da izabere svoj tim iz snova što se tiče Svjetskog prvenstva u Rusiji.

Toure je na gol stavio Davide de Geu, dok mu odbranu čine Walker, Varane, Ramos i bivši saigrač Mendy. Vezni redi sačinjavaju samo Casemiro i Modrić, dok su u napadu čak četiri igrača, a to su Ronaldo, Aguero, Mbappe i Messi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi