U Engleskoj je gotov prijelazni rok, ali Lingard svejedno pravi transfer

Ide u Porto?

U Engleskoj je gotov prijelazni rok, ali Lingard svejedno pravi transfer

E. Škorić

Veznjak Manchester Uniteda Jese Lingard mogao bi uskoro napustiti Manchester United.

Lingard je odavno ispao iz svih kombinacija kod trenera Ole Gunnara Solskajera i dobija tek šansu u nekim "manjim" utakmicama. Teško je očekivati da će ove sezone igrati u Premier ligi, pa je 27-godišnjak na izlaznim vratima Old Trafforda.

Iako je u ponedjeljak u Engleskoj zatvoren prijelazni rok, u Portugalu on traje sve do 25. oktobra, a upravo tamošnji velikan Porto namjerava da dovede Lingarda.

Porto želi engleskog reprezentativca koji ima 22 nastupa u ligi prošle sezone dovesti na posudbu. Čini se da je i sam Lingard spreman za novi izazov i ovaj posudbeni transfer mogao bi biti od koristi za sve strane.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Porto će nastojati da ga završi do kraja prijelaznog roka i samo je pitanje dana kada će Lingard napustiti Manchester United.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi