Solskjaer broji posljednje dane na klupi Uniteda: Dva su favorita za njegovog nasljednika

Solskjaer broji posljednje dane na klupi Uniteda: Dva su favorita za njegovog nasljednika

A. Beganović

Norveški stručnjak Ole Gunnar Solskjaer broji svoje posljednje dane na klupi Manchester Uniteda.

Prema pisanju otočkih medija, nakon poraza od Tottemnhama (6:1) čelnici Uniteda su izgubili strpljenje i ukoliko se rezultati u narednim mečevima ne poprave, Solskjaer će biti "bivši".

A, s obzirom na igru koju pruža United i raspored koji im ne ide na ruku (gostuju Newcastleu, čekaju Chelsea i Arsenal) teško je povjerovati da će se nešto bitno promijeniti.

Navodno su iz Uniteda već stupili u kontakt sa najvećim favoritom za preuzimanje užarene klupe, nekadašnjim trenerom Tottenhama, Mauricijom Pochettinom, koji bi vrlo rado preuzeo Crvene đavole.

Potražite više informacija na temu Premier league:

No, nije jedini kandidat. Otočki mediji da jedan dio čelnika zagovara dolazak iskusnog italijanskog stručnjaka Massimiliana Allegrija koji je osvajao trofeje i navikao je na pritisak koji donosi veliki klub.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Zaccheroni
Ovaj drugi navedeni je jedini dostojan man utd-a
5 0
Eno30
Nije trener kriv sto uprava isto kenja sa pojacanjima mnogo se igraca povezivalo sa prelaskom pa im drugi klub ispred nosa kupi igraca dok oni se neckaju bili nebili pa onda kupe igrace nasilu samo da dovedu nesto da zadovolje navijace istina jes da Solsker nije jos dotasto da vodi ovakav klub i smatram da je Alegri idealno rjesenje ali ne cekaj da jos izgubi utakmica pa da mu odma na startu rivali pobjegnu na veliku bodovno razliku pa onda mjenjaj trenera
3 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi