U finalu Svjetskog prvenstva za žene najveću pažnju izazvala fotografija sa tribina

Sreli se Drogba i Mbappe

U finalu Svjetskog prvenstva za žene najveću pažnju izazvala fotografija sa tribina

Fudbalerke Sjedinjenih Američkih Država osvojile su danas Svjetsko prvenstvo jer su u velikom finalu pobijedile Holandiju sa 2:0. 

Ipak, trenutak koji je na ovom susretu privukao najveću pažnju desio se na tribinama gdje su se sreli Didier Drogba i Kylian Mbappe.

Naravno, radi se o jednom od najboljih napadača u protekloj deceniji i jednom od napadača koji bi trebao obilježiti narednu deceniju u svijetu fudbala.

Njih dvojica su došli pogledati finale koje se inače igralo u Lyonu, a njihov susret na tribinama privukao je veliku pažnju fotoreportera.

Top Komentari

Valdore
I... koja je novost ? Totalno nedovršen članak koji nema veze sa vezom hahahaha , vama izgleda svaka twiter objava vjest.
0 4
Hooruk
Koji je ovo bio simulant i padavicar, jedino mu je mogao roben u tome parirati a nisu daleko ni ronaldo i suarez.
0 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije