Drogba zna ko je najbliži klupi Chelseaja

Pregovori su u toku

Drogba zna ko je najbliži klupi Chelseaja

S. Mlaćo

Nakon što je Maurizio Sarri napustio Chelseu, danima se već špekuliše ko će sjesti na klupu Plavaca.

Nakon što je Maurizio Sarri napustio Chelseu, danima se već špekuliše ko će sjesti na klupu Plavaca.

Spominje se da bi to mogao biti Frank Lampard koji je jednu sezonu vodio Derby County, pa se postavlja veliko pitanje da li je spreman na ovako veliki izazov.

Legendarni napadač Plavaca i nekdašnji saigrač Lamparda Didier Drogba otkrio je da dvije strane vode pregovore i da je sve blizu realizacije.

Na pitanje navijača ko bi bio najbolji za klupu Chelseaja, odgovorio je.

"Onaj koji trenutno pregovara za taj posao. Frank Lampard", kazao je Drogba.

Nedavno je i sam prokomentarisao njegov eventualni povratak u klub.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Mislim da je to vrlo dobra opcija za klub. Napravio je dobre stvari sa Derbyjem. Odveo je klub u finale play offa za plasman u Premiership i mislim da je on vrlo dobra opcija za naš klub", kazao je Drogba, pa se osvrnuo na priče da Lampard nema mnogo iskustva.

"Onda, on nikada neće biti spreman? Trebamo li čekati da uđe u 40-te ili 50-te? Ako on osjeća da je spreman, mislim da onda nije prerano".

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi