10

Komentari (10)

Asam85
Kako probiti bunker Budućnosti, jer oni će se braniti, to je ekipa koja je duže na okupu i imaju plan protiv nas, još ako zabiju gol u prvih 15. minuta biće im još lakše doći do cilja.
Tumbe1976
a to je onaj kloc sto ga prozvase navijaci zeljeznicara, a danas cekaju kad ce potpisati za Juve da se opare
Hakkinen
Kad se sjetim Džeksa i ovih trenutaka sa slike i skontam kako vrijeme piči a pojedini se još uvijek kolju bezveze. Ja zadojeni pitar a on naravno manijak ali nikada nije predstavljalo problem u našem prijateljstvu koje i dan danas traje. ⚜
Nele.
Ja i moj brat rodjeni suprotnost, na razlicitim stranama i samo se razidjemo za derbi. Al brate ne mogu papaka i agresivne djecurlije koji veze nemaju sta je dobar pozitivan rivalitet. I Sarajevski derbi.
bistrik87
i ovi se znaju branit, ispada ovo zeljeznicar, kao sto im kaze trener, protvnik ce imati plan, hahahah
zeljousrcu1921
okani se Zelje Bgt
Lafac
Idi prati svoje uhljupe,na svaki mogući članak o Želji ti komentarišeš. Sada cu i ja spavati i dosadjivati na vašim temama non stop pa cete vidjeti koliko to debilno izgleda .
zeljousrcu1921
Lafac, pusti ih ba, nemoj se na njihov nivo spustat, vidis da nemaju druge zanimacije..
Juve88
Ne navijam ni za zelju ni Sarajevo već za juve i samo juve, ali kada bilo koji klub iz Bosne napravi uspjeh drago mi je bogami, a ti si kreten iskompleksirani do pizde materne vjeruj glup si ko parmak, papak jedan željo ima stadion i infrastrukturu Sarajevo zadnje dvije godine bolju ekipu radi vjetnamca, ali ako kosooki razguli ili druga stranka pobjedi na izborima gdje ćete igrati, a ti si garant jedan od oni navijača koji lafo vole klub vatren a zicas ulaz da ne platiš i nikad nisi joju bacio za klub tako skonta da si glup i dosadan, radi tebe i takvi parmaka napišem nekad nesto za pitare sto zaista ne mislim ali ti provociraš namjerno kurvesino jedna hebem te u zvalje
hzsg
I ti kazes da ne navijas ni za "zeljanu" ni za Sarajevo...! Hajde ti prvo vidi sam sa sobom za koga navijas, a mi normalni citaoci iz tvog teksta JASNO ZAKLJUCUJEMO. Razumijemo te potpuno, ipak ovo predugo traje.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.