U FK Vitez i dalje optimizam: "Ništa nije gotovo, ima još da se igra do kraja"

Da li mogu do titule prvaka?

U FK Vitez i dalje optimizam: "Ništa nije gotovo, ima još da se igra do kraja"

S. Mlaćo

Uzbudljivo je u Drugoj ligi Zapad. Bitku za prvaka vjerovatno do kraja sezone će voditi NK Travnik i FK Vitez.

Veziri imaju pet bodova prednosti, ali FK Vitez utakmicu manje, pa su u ovom klubu uvjereni da ništa nije gotovo.

Nadaju se plasmanu u Prvu ligu, a u subotu će pred svojim navijačima ugostiti NK Kiseljak.

"U subotu nas očekuje vrlo bitna utakmica, protiv dobre ekipe Kiseljaka. Momci rade vrijedno na treninzima, sve osim 3 boda bio bi neuspjeh za nas. Pozivam naše navijače i sugrađane da dođu u subotu i pruže ovim momcima, jer oni to sigurno zaslužuju", kazao je šef struke Vitežana Šaban Haskić.

Optimista je i kapiten Admir Zukan.

Potražite više informacija na temu Druga liga Federacije BiH - Zapad:

"Kao kapiten ekipe obećavam da ćemo moji saigrači i ja dati maksimum u subotu, jer nemamo pravo na kiks. Želimo pobjedu. Do kraja prvenstva ima još da se igra, ništa nije izgubljeno. U prvom dijelu smo u Kiseljaku izgubili 3:2, dobro se sjećamo te utakmice i samog ambijenta. Ovom prilikom pozivam naše navijače da dođu i pruže nam podršku", dodao je sjajni napadač.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi